Få din virksomhed gjort synlig

Hjemmesider der interagere med verden
  • Hjemmesider der passer til alle skærme
  • Kommunikation med hele verden
  • Bliv set og gå selv på opdagelse

Hvilket udseende skal dit domæne have?

Nøgleord

brugervenligt, enkelhed, overblik


Layout

Det behøves ikke være smart for at være godt. Nogle gange bliver man overvældet over alle de muligheder der er, men man skal også tænke over om det nu også er nødvendigt at man kan det ene og det andet.

Det væsentlige er at få et budskab formidlet og få en interaktion med den besøgende. Man bruger en engelsk udtryk der hedder Call To Action (CTA) som betyder at få den besøgende til at fortage en handling der genererer et køb, foretager et opkald, sender en mail eller lignende.

Opbygningen - også kaldet layoutet - kan variere afhængig af hvad man viser på domænet. Farver, placering af tekst og billeder - alt hvad der minimum skal være på domænet bestemmes af kunden med vejledning af webnemt. Hertil kan der udbygges med bannere, gallerier, tidsbestillinger, salgssider, kontaktformularer og mange andre.

Det give derfor ingen mening at vise en stor mængde af layouts, da domænet stort set kan opbygges ud fra dine ønsker. Kig på andres hjemmesider og pluk ideer, så tager vi den derfra. Og hvis du ER interesseret kan jeg henvise til nogle af de domæner jeg allerede har lavet - se under Eksempler

Stacks Image 71
© 2020 webnemt - skriv til mig

Dette domæne anvender cookie til at forbedre oplevelsen for vore kunder. Der indsamles ingen personlige oplysninger